Scroll Top
PRAKTISCHE INFORMATIE
PRAKTISCHE INFORMATIE
Informatie
WERKWIJZE

Wil je een afspraak maken?

Je kunt hier contact met mij opnemen om je aan te melden. Neem ook gerust contact op wanneer je vragen hebt. Ik reageer zo snel als mogelijk.

Voor de aanmelding heb je geen verwijsbrief nodig van de huisarts. Ik heb geen wachtlijst en een eerste gesprek kan binnen 1 á 2 weken plaatsvinden.

Voor het eerste gesprek stuur ik je een e-mail met praktische informatie toe en een aanmeldformulier.

In het eerste gesprek maken we kennis met elkaar bepalen we samen hoe en waarmee we aan de slag gaan. We concretiseren de hulpvragen en ik geef aan wat ik voor je kan betekenen.

Als je hierna besluit van start te willen gaan stuur ik je een begeleidingsovereenkomst die we in het eerstvolgende gesprek samen zullen ondertekenen. Hierin staan de onder andere de begeleidingsdoelen die we voor ogen hebben.

Vervolgens voeren we een aantal gesprekken waarbij we aan de slag gaan met jouw hulpvraag. Behoefte om dit een keer wandelend te doen? Dan is dat ook zeker een optie. Regelmatig bekijken we samen of de koers die we hebben ingezet bij het intakegesprek nog kloppend is, of dat we deze moeten herzien.

Na elk gesprek stuur ik je een factuur met daarbij een korte samenvatting, de hoofdlijnen, van het gesprek. Het kan soms helpend of prettig zijn om dit nog eens op je gemak terug te lezen, gezien het gesprek zelf behoorlijk intensief kán zijn.

Wanneer de tijd is aangebroken voor het laatste gesprek, zullen we evalueren en blikken we terug op het traject. We nemen de tijd om te kijken wat de beëindiging van de begeleiding voor je betekent en wat je meeneemt uit de gesprekken voor in de toekomst.

INVESTERING &
VERGOEDING

Mijn manier van werken kenmerkt zich door secuur, betrokken en onbevooroordeeld te werk te gaan. Ik werk vanuit mijn hart en een gelijkwaardige relatie.

Investering

Een eerste gesprek duurt 1 uur en 15 minuten en bedraagt 82 euro. Een consult duurt een uur en bedraagt 82 euro. Deze bedragen zijn vrijgesteld van BTW. De factuur dient te worden betaald per IBAN overschrijving.  De consulten plannen we in overleg in.

Vergoeding

Ik ben lid van de NVPA en RBCZ waardoor er in bepaalde gevallen een vergoeding mogelijk is vanuit de aanvullende verzekering. Klik hier voor meer informatie.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met me op via e-mail, telefoon of whatsapp. Ik licht graag nog het een en ander toe.