WIE IK BEN
GRAAG STEL IK MIJ VOOR
Over mij

Wie ik ben

In 2015 haalde ik mijn diploma Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de Hogeschool Utrecht, met als minor rouw- en verliesbegeleiding. Daarna ben ik werkzaam geweest op verschillende plekken als algemeen en medisch maatschappelijk werker waarin ik werkte met een brede doelgroep met verschillende soorten hulpvragen. Psychosociale ondersteuning is hier ook een onderdeel van.

Omdat ik mijzelf altijd wil blijven ontwikkelen en ik merkte dat ik nog wel extra handvatten kon gebruiken in mijn werk, besloot ik de ruim tweejarige Post-HBO opleiding Psychosociale Therapie te volgen aan de Sociale Academie Utrecht die ik in 2019 heb afgerond. Met dit diploma ben ik gecertificeerd om als psychosociaal therapeut cliënten te begeleiden bij (complexere) psychosociale problematiek.

Ik ben gefascineerd en enthousiast over de persoonsgerichte benadering en besloot om mijn eigen praktijk te beginnen. Het ‘puzzelen’ met cliënten en samen manieren vinden waardoor zij meer tot zichzelf kunnen komen en meer in contact kunnen staan met zichzelf vind ik een boeiend en soms zelfs magisch proces.

Ik sta ingeschreven als erkend therapeut bij beroepsvereniging NVPA, waardoor er in sommige gevallen een vergoeding via de ziektekostenverzekering mogelijk is. Voor meer informatie klik hier.

Verder schoolde ik mij in opstellingenwerk nieuwe stijl, psychopathologie, mindfulness, seksualiteit, motiverende gespreksvoering en het geven van assertiviteitstraining. Als registertherapeut ben ik tevens verplicht om mijn kennis actueel te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten